RistoSuvanto Politiikkaa ilman politiikkaa

Tähtiliike

Tähtiliikkeen perustaja Paavo Väyrynen kiteytti tähtiliikkeen periaatteet blogissaan 16.11.2018: ”Tähtiliikkeen ehdokkaaksi asettuvien on sitouduttava puolustamaan Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, tukemaan hallittua maahanmuuttopolitiikkaa, ponnistelemaan köyhyyden poistamiseksi sekä vahvistamaan maaseudun ja maakuntien elinvoimaa. Muissa asioissa ehdokkailla voi olla erilaisia mielipiteitä. Tähtiliike ei julkaise yksityiskohtaista vaaliohjelmaa. Vaalien jälkeen eduskuntaryhmä määrittelee tavoitteet hallitusneuvotteluja varten ja ottaa kantaa esille tuleviin asioihin.”

Siis, sitouduttava:

1. puolustamaan Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta.         Tämä erottaa tähtiliikkeen jyrkästi Sipilän hallituksen politiikasta. Tästä esimerkkinä vaikka Ranskan presidentti Macronin vieraillessa 30.8.2018 annettu Ranskan ja Suomen yhteinen julkilausuma Euroopan puolustuksesta: ”Ranska ja Suomi edellyttävät seuraavaa monivuotista rahoituskehystä varten merkittävää panostusta Euroopan turvallisuuteen ja puolustukseen kunnianhimoisen ja kestävän rahoituksen avulla, joka tulisi suunnata muun muassa Euroopan puolustusrahastoon”. Siis. Olemme perustamassa Euroopan armeijaa. Veroeuroillamme on uusi kohde: Euroopan puolustuksen kunnianhimoinen ja kestävä rahoitus. Olisi rehellistä, jos Sipilä, Orpo ja Terho kertoisivat kuinka monta euroa/vuosi he aikovat kunnianhimoisesti sijoittaa Euroopan yhteiseen armeijaan.

Macronin Suomen vierailun yhteydessä myös ”päätettiin lähteä Ranskan Macronin Afrikkaan suuntautuvaan interventioaloitteeseen”(Kokoomuksen MEP Henna Virkkusen luonnehdinta blogissaan 3.9.2018). Ruotsi ei ole tähän aloitteeseen yhtynyt.

Ranska ja Suomi ovat innokkaimpia EU:n jäseniä Euroopan yhteisen armeijan perustamisessa. Macron tavoittelee yhtä yhtenäistä suvereenia Euroopan valtiota, jossa ei itsenäisiä kansallisvaltioita ole. Olisi rehellistä, jos Sipilä, Orpo ja Terho rehellisesti ilmoittaisivat marssiessaan Macronin vanavedessä, että he siinä samalla lopettavat Suomen olemassaolon itsenäisenä valtiona.

2. tukemaan hallittua maahanmuuttopolitiikkaa.      Tämä tarkoittaa järjestäytynyttä toimintaa vastakohtana vuoden 2015 hallitsemattomalle kansanvaellukselle. Väyrynen ehdotti avoimella kirjeella vuonna 2015 Sipilälle ja Soinille maahanmuuttoaallon hallintaa, mutta Sipilä ja Soini eivät reagoineet vaan antoivat anarkistisen kansainvaelluksen jatkua.

3. ponnistelemaan köyhyyden poistamiseksi.     Tämä edellyttää yhteisvastuullista toimintaa koko yhteiskunnan tasolla

4. vahvistamaan maaseudun ja maakuntien elinvoimaa.     Tämä edellyttää kaikille vahingollisen metropolipolitiikan suitsimista

Ja lisäksi: ”Muissa asioissa ehdokkailla voi olla erilaisia mielipiteitä”.

Selkeää tekstiä.

Luulenpa, että nämä neljä periaatetta ovat sellaisia joita useimmat suomalaiset kannattavat. On vain surullista, kun Sipilä,Orpo ja Terho vievät Suomea ihan eri suuntaan – ja yhtäjalkaa Rinne oppositiossa myös, ikäänkuin olisi vain yksi suunta.

Tähtiliike haluaa säilyttää suomalaisille päätösvallan omaan elämäänsä. Tähtiliike ei siihen kuitenkaan pysty ellei pysty perustamaan puoluetta. Se onnistuu vain jos tähtiliike saa kerättyä 5000 kannattajakorttia. Sen voi tulostaa netistä, täyttää ja lähettää postimaksutta: http://xn--seitsemnthdenliike-rtbc.fi/upload/File/Kannattajakortti_A6_v%...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Kirsiomp kuva
Kirsi Oksiala-Mäki-Petäjä

Onnea Paavolle kannatuskorttien keruuseen ja Vuokolle Taivaan Isän siunausta paranemiseen. Kannusta ja voimia tarvitsee koko Väyrysen perhe.

Kerätään Paavolle kortit: Mitä politiikkamme olisi ilman Paavoa? ;)

"Eikö ole miehellä valta elää rauhassa ja tahtonsa mukaan omalla kannallansa, koska ei hän seiso kenenkään tiellä, ei loukkaa kenenkään oikeutta?"

-Seitsemän veljestä

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Tänään tuli täytettyä Paavon puolueen kannattaja kortti. Sekä Jouko Pihon siniristin liitto kannattaja kortti seinäjoen messuilla. Kumpikin eu vastainen

Toimituksen poiminnat