RistoSuvanto Politiikkaa ilman politiikkaa

Saisinko tietää ???

Median ja journalistien tärkein tehtävä on välittää tietoa, vai mitä ?  Euroopan parlamentti teki joku aika sitten päätöksen (äänin 304-244,68 tyhjää) jonka mukaan Euroopan vakausmekanismista (EKM) tuleee euroalueen  budjettikapasiteetti, jonka euromaat rahoittavat ja samalla yhdenmukaistetaan yritysverotus-, työmarkkina- ja sosiaalilainsäädäntöä.   Kuka tämän jälkeen voi enää järkevästi puhua mistään kansallisesta itsenäisyydestä ? Mutta mistä ovat uutiset tästä ? Ainakin minä haluasin tietää miten suomalaiset ovat äänestäneet ?  Entä miten on käyttäytynyt Eurooppaministeri Timo Soini, joka on varmaan ollut asian joissain käsittelyvaiheessa valmistelemassa päätöksiä. Miten Timo Soini on siis meitä edustanut ?  Haluaisin tietää.

Jos poliitikot eivät kerro, niin journalistien pitäisi ottaa selvää ja kertoa kansalle - ainakin Ylen. Mutta nyt Yle vain lietsoo venäläisvastaisuutta kaksoiskansalaisjutuillaan ja kylvää epäluuloa poliitikkoja kohtaan epämääräisillä vihjauksila, jolla ei ole mitään perää (Naistoimittaja-yhdistyksen Vuoden Kellokaaksi valitseman Salla Vuorikosken jutut pääministeri Sipilästä).

Meitä viedään kovaa vauhtia kohti yhtä eurooppalaista valtiota, jonka pienenä pohjoisena reunaalueena olemme ja jonka siteenä on yhteinen valuutta, euro. Miksi journalistimme eivät kerro meille tästä mitään ?  Kertokaa nyt ihmeessä miten europarlamentaarikkomme ovat äänestäneet ja miten Timo Soini on käyttäytynyt.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat